Edessä on tyhjä sivu, päässä pyörii paljon asioita, joita haluan kirjoittaa ylös...

 

Elämäni on hektistä ja yhtä tasapainoilua välillä työn ja muun elämän välillä. Olen hoivaajatyyppi. Pidän muista huolta paremmin kuin itsestäni. Omalla tavallani tiedän, että olen upea ja kaunis nainen, mutta en tahdo hyväksyä sitä kun katson itseäni peilistä, koska en kunnioita itseäni riittävästi. Minulla ei ole lapsia, en ole täyttänyt vielä kolmeakymmentä - onneksi - koska siinä tapauksessa elisin suuremmassa kriisissä.

Tällä hetkellä painan 64kg ja olen 163cm pitkä. Normaali siis, kyse ei ole mistään jättimäisestä ongelmasta vaan enemmänkin kiinteyttämisestä ja elämäntapamuutoksesta. Kaiken lisäksi haluan oppia pitämään itsestäni. Tällä hetkellä katson itseäni joka aamu peilistä ja moitin itseäni.

Miksi perustin blogin? Perustin blogin itselleni päiväkirjaksi. Päiväkirja tuo esille hyviä päiviä, mutta myös niitä heikkoja päiviä ja epäonnistumisia. Minulla on tapana aloittaa lukuisia projekteja, mutta koskaan aikaisemmin en ole kirjoittanut niitä ylös. Tällöin niistä on helpompi luistaa, eikä ole ketään kenelle selitellä asiaa. Ja itselle voi aina valehdella ;)

Tällä hetkellä (huom, tällä hetkellä) ei ole tavoitteena laatia itselle saliohjelmaa, tilata proteiinihärpäkeitä, kaataa kaikki herkut roskikseen tai aloittaa dieetti. Ei. Asetan itselleni tasaisin väliajoin tavoitteita. Tavoitteet tulevat ensin vain lyhyille jaksoille ja katsotaan, pysynkö niissä. Jos en pysy, asetan tavoitteita vielä lyhyemmille jaksoille.
Jos nyt sanon, että en kuukauteen syö karkkia, tiedän jo heti alkuun, että en pysty siihen vaikka se tuntuu tällä hetkellä mahdolliselta. Tunnen jo itseni ja tiedän omat rajani.

Tässä tulee haasteet loppuviikolle (to-su):
1. Sairasta influenssa rauhassa loppuun, jotta olet mahdollisimman pian iskussa.
2. Älä syö enää kello 20.00 jälkeen, teetä voit juoda.
3. Tee ainakin kolmena päivänä itse ruokasi.
4. Tee vain terveellisiä ostoksia marketeissa. Yhden suklaapatukan saat ostaa.
5. Juo vettä 1½l päivässä!

Ensi viikon maanantaina teen uudet haasteet. Nämä on vielä hyvin pieniä asioita. Liikuntahaasteita en voi juurikaan luoda, koska olen tällä hetkellä sairaslomalla töistäkin tämän flunssataudin vuoksi.
Iltaisin minulla on tapana herkutella, yleensä nimenomaan viikonloppuisin. Viikolla en niinkään, silloin syön iltapalan kuuden aikoihin eikä tule syötyä enää sen jälkeen. Mutta koska tämä haaste tuli viikonlopulle, on kellonaika noinkin myöhäinen. Eli yötä myöten en saa syödä herkkuja!
Teen melkein aina itse ruokani, mutta viikonloppuna haen yleensä jostain roskaruokapaikasta jotain. Suon sen itselleni ainakin vielä tänä viikonloppuna. Katsotaan, mitä tulevien viikkojen haasteet tuo tullessaan!
 

Toivottavasti saan tämän lenssun nyt sairastettua kunnolla pois. Alkaa olla jo aikamoiset hingut lenkkipoluille :)